На Чернігівщині відкрили секрет – як зробити громадські організації більш ефективними

12.11.2018

8-9 листопада в смт. Куликівка відбувся навчальний кейс для громадських активістів, присвячений підвищенню ефективності громадських організацій. У динамічному світі сьогодні чи не найважливішим є робота над собою та своїми помилками.

 Запрошеними тренерами виступили Володимир Ковальчук та Світлана Задорожна. Впродовж першого дня навчання, учасницям розповіли про власну самореалізацію у роботі в громадському секторі, а також відкрили головні принципи вибору людей у команду. Люди, що об’єднані єдиною метою та єдиними принципами завжди досягатимуть більшого успіху.

Чи не найголовнішим інструментом просування організацій є PR-технології. Ще одним важливим аспектом роботи будь-якої організації є поширення інформації про події в соцмережах та у засобах масової інформації. Це є спосіб комунікації із цільовою аудиторією та метод розширення ділових контактів. .

 Впродовж другого дня тренінгу, учасниці познайомилися із головними принципами проектного менеджменту та лідерством. Впродовж тренінгу Світлана Задорожна розповіла головні вимоги до написання проектів.

Всі присутні учасниці  дізналися про те, як виховувати у собі жінку-лідера та як створити імідж успішної громадської діячки, адже у сучасному світі правильне позиціонування себе та організації призводить до пошуку нових контактів та нових можливостей.

По завершенню тренінгу учасниці дискутували на тему – “Чи варто співпрацювати з владою та який шлях обрати”.

 

 Цей захід проходить в рамках проекту «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини», який реалізовується Громадською організацією «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд»

 

 

 

Made by WebProduction